2015

ACTE ACADÈMIC DE RECEPCIÓ D'UNA OBRA A LA REIAL ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SANT JORDI

 

 

 

 

Una de les meves pintures ha passat a formar part de la col·lecció de pintura de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona.

El 18 de novembre, al Saló d’actes de la Casa Llotja de Mar, en solemne sessió pública, es va celebrar l’acte de recepció de la pintura “Caseta i sèquies”.

Es tracta d’una pintura a l’oli sobre cotó realitzada l’any 2014 i que forma part del projecte “Espai Re-Visat”. Aquesta pintura va ser exposada al públic a Sant Carles de la Ràpita, a l’espai de l’Església Nova i a Barcelona, a la mostra  “Espai Re-Visat “ –Cartografies del Delta de l’Ebre-, realitzada al despatx d’arquitectura Arquitasa Catalunya – C7Arquitectes.

L’acte de lliurament, presentat per la Dra. Núria Gil Duran, professora de la Universitat Rovira i Virgili, va estar presidit pels presidents de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi i de la Fundació Güell, i va comptar amb la presència d’  autoritats de les Terres de l’Ebre, així com  representants dels Departaments d’Ensenyament, i de Cultura i Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Vaig estar acompanyat de nombroses persones, algunes desplaçades des del territori ebrenc, professionals del món de l’art i la cultura, i amics que van voler compartir l’acte acadèmic.

 

 

 

 

 

 

 

 

                  

 

 

                  

 

                  

            

                        Fotografíes: Bea Dalmau

 

 

 

ARQUITASA- C7 Arquitectes. Barcelona

 

 Enllaç catàleg digital:

http://issuu.com/miquelpaton/docs/miquel_paton_espairevisat2_cat

 

 

 

 

 

 

 

 

Illa d'Art. Galeria Safia. Barcelona

 

 

 

Pin_23_2014 - Oil on canvas 30 x 30 cm.

 

 

 

 

 

 

Pin_20_2014 - Oil on canvas 30 x 30 cm.

 

 

 

 

 

 

Pin_08_2014 - Oil on canvas 30 x 30 cm.